Soft & Hard Reset Moto X4

Lugege, kuidas Moto X4 pehmet või kõvasti lähtestada. Kui telefoniga on probleeme, võib olla vajalik pehme lähtestamine. Telefoni omandiõiguse muutmisel võib olla vajalik tehase raske lähtestamine või telefon on talitlushäireid rikkunud. Tehase nullimiseks on kaks erinevat meetodit.

  • Jump to Soft Reset
  • Jump to Bootup Hard Reset
  • Hüppa menüüst Hard Reset

Pehme lähtestamine

  • Kui teie seade on külmunud ja ei reageeri, saate selle nullida, vajutades ja hoides all nuppu „ Toide ” umbes 10 sekundit.

Pehme reset ei kustuta seadmest andmeid.

Factory Hard Reset

Tehase algseadistus lähtestab seadme tehase vaikeseaded ja kustutab kõik andmed seadmest.

1. võimalus - seadme käivitamisest

  1. Lülitage seade välja.
  2. Seadme sisselülitamiseks hoidke parempoolsel küljel nuppu „ Volume Down “ ( Helitugevuse vähendamine) paremal.
  3. Vabastage „Volume Down“ (helitugevuse vähendamine) nupp, kui ilmub Boot Mode ( käivitusrežiimi) valiku menüü .
  4. Kasutage helitugevuse nuppe, et valida valik „ taasterežiim “. Valiku tegemiseks vajutage nuppu „ Toide ”.
  5. Ekraanile ilmub taastekraan. Taastamise ekraanil vajutage ja hoidke all nuppu “ Power ”, seejärel vajutage „ Volume Up “ kaks sekundit. Seejärel vabastage “ Volume Up ” 2 sekundi pärast. Kui seade taaskäivitub, proovige uuesti samme 1 kuni 5.
  6. Hoidke nuppu " Power " all, kuni ilmub taastekmenüü.
  7. Kasutage helitugevuse nuppe, et valida valik „ pühkida andmeid / tehase lähtestamist “, seejärel vajutage selle valimiseks „ Toide ”.
  8. Valige „ Jah “.
  9. Seejärel käivitab Moto X4 tehase lähtestamise protsessi. Kui olete lõpetanud, palutakse teil valida „ Reboot “.

2. võimalus - Androidi menüüd

  1. Avage rakendus „ Seaded ”.
  2. Valige „ Backup & Reset “.
  3. Puudutage „ Factory data reset “.
  4. Valige „ Lähtesta telefon “.
  5. Valige „ Kustuta kõik “.

Moto X4 lõpetab tehase lähtestamise. Kõik andmed ja seaded kustutatakse. Kui soovite andmeid taastada, tuleb enamik sellest, nagu teie kontaktide või kalendri elemendid, Google'i kontolt uuesti sünkroonida ning teie rakendused (isegi need, mida olete maksnud) saab Google Playst uuesti alla laadida.